0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
 • Abonnement

  Et abonnement indeholder:

  • Læse alle artikler skrevet af Skolemonitors redaktion
  • Følge med i debatten og nyhedsoverblikket
  • Læse vores indhold på computer, mobil og tablet
  • Og endelig får du hver dag vores nyhedsbrev

  Abonnementstyper:

  1. Et personligt abonnement for et bestemt antal personer, der hver får et personligt Medielogin.
  2. Hvis I er mange, som ønsker at læse med, kan vi lave en IP-løsning, hvor alle får adgang.

  Priser

  Prisen på abonnementet afhænger af, hvor mange personer der skal have adgang til Skolemonitor.

  1 brugerlicens koster 1.250 kr. pr kvartal.

  Hvis I er flere, som skal have adgang, så kontakt os for at høre om mulighederne. Skriv til: salg@skolemonitor.dk

  Du kan også tegne abonnement på alle Monitormediers udgivelser samlet. Det koster 3.949 kr. i kvartalet.

  Prøv gratis

  Du er meget velkommen til at prøve Skolemonitor gratis og uforpligtende i 14 dage. Du kan oprette dig som bruger her.
  Bemærk, hvis man gentagne gange opretter prøveabonnementer, så forbeholder vi os ret til at blokere adgangen.

  Vilkår

  Vær opmærksom på, at din adgangskode til Skolemonitor er strengt personlig og ikke må deles med andre.

  Abonnementsvilkår

  Vilkårene omfatter

  Indeværende vilkår gælder for digitalt abonnement på en eller flere af Monitormediers udgivelser.

  Adgang til produktet

  Abonnementet giver adgang til nyhedsbreve og til alt indhold på den aftalte udgivelse for det aftalte antal personer. Der skal oprettes et Medielogin (se nedenfor) for at få adgang. Alternativt kan der gives adgang fra modtagerens IP-adresse.

  Medielogin

  I forbindelse med abonnementet er det nødvendigt at have et Medielogin. Medielogin indeholder blandt andet en personlig adgangskode. Det er også oplysningerne i Medielogin, der benyttes til kommunikation, fx når vi skal maile nødvendige oplysninger. Medielogin oprettes sædvanligvis i forbindelse med køb af abonnement. Hvis du ikke har et Medielogin, kan du oprette det her. Medielogin skal indeholde navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, abonnementsnummer samt en selvvalgt adgangskode. Adgangskoden er personlig og må ikke overdrages til andre. Misbrug vil medføre øjeblikkelig opsigelse af abonnementet uden kompensation. Der kan kun oprettes et Medielogin per mailadresse.

  Behandling af persondata

  De oplysninger, som bliver registreret i forbindelse med køb af et abonnement eller oprettelse af et Medielogin, behandles fortroligt og videregives ikke til tredjepart. Personoplysningerne bruges først og fremmest til at gennemføre det køb, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Der ud over kan oplysningerne bruges til markedsføring, hvor Monitormedier kan kontakte abonnenten med tilbud, kampagner og invitationer til arrangementer, såfremt abonnenten har givet tilladelse hertil. Monitormedier anvender cookies, som med afsæt i brugernes data bruges til at tilpasse de informationer, brugeren præsenteres for. Læs mere om vores cookiepolitik.

  Abonnenten kan til enhver tid bede om indsigt i, hvilke data vi har registreret på vedkommende, og har ligeledes krav på at blive slettet efter anmodning. Data opbevares i henhold til den enhver tid gældende persondatalovgivning.

  Kreditkort

  For abonnementer der betales med kreditkort får man som abonnent fakturaen sendt til den e-mailadresse, som man har angivet ved køb.
  Såfremt man har tilknyttet kreditkort som aktiv betalingsform, giver man samtidig tilladelse til, at betaling for nye abonnementsperioder automatisk bliver trukket på det kort, som blev benyttet ved oprettelsen af abonnementet. Betalingen bliver trukket i forbindelse med nye abonnementsperioder.

  Såfremt kortoplysninger ikke længere er valide, vil vi kontakte dig om den manglende betaling. Det er altid muligt løbende at skifte kreditkort online i vores selvbetjening.

  Udgivelsesfrekvens

  Monitormediers udgivelser opdateres jævnligt i mindst fyrre uger om året.

  Fortrydelsesret

  Et abonnement på en udgivelse fra Monitormedier er omfattet af reglen om fortrydelsesret på 14 dage. Fristen regnes for købsdatoen. Annullering skal meddeles på e-mail til kundeservice@monitormedier.dk med oplysning om abonnementsnummer.

  Opsigelse af abonnementet

  Et abonnement er fortløbende, indtil det opsiges. Abonnementet kan til enhver tid opsiges på e-mail med 30 dages varsel til udløb af en betalingsperiode. Betalingsperioden løber tolv måneder, og der ydes ikke modregning. Opsigelser skal meddeles på e-mail til kundeservice@monitormedier.dk med oplysning om abonnementsnummer. Manglende betaling er ikke gyldig som opsigelsesmetode.

  Rabatter og kampagner

  Enkelte abonnementer kan af særlige hensyn være solgt med rabat eller i forbindelse med en kampagne. Rabatter gælder, med mindre andet er skriftligt aftalt, kun i forbindelse med første betalingsperiode, herefter kan rabatten bortfalde eller justeres mod den til enhver tid gældende listepris.

  Ændringer i abonnementsvilkår

  Monitormedier A/S har til enhver tid ret til at ændre nærværende abonnementsvilkår. I forbindelse med væsentlige ændringer sker varsling over for abonnenterne efter gældende regler, idet ændringer vil blive varslet til ikrafttræden med mindst en måneds varsel.

  Reklamationer

  Ved fejl eller mangler kan Monitormedier kontaktes på kundeservice@monitormedier.dk. Fejl på kundens, eller dennes udbyders, tekniske udstyr er Monitormedier uvedkommende. Øvrige tekniske fejl vil blive rettet hurtigst muligt, efter det er kommet til Monitormedier kendskab. Som udgangspunkt godtgøres der ikke for nedetider. Der gøres opmærksom på, at købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på købet.

  Ophavsret

  Ophavsretten til redaktionelt materiale bragt på Monitormediers sites tilhører Monitormedier A/S. Det er tilladt at citere fra Monitormediers indhold, når det sker inden for rammerne af god citatskik og med tydelig angivelse af kilde.

  Abonnenter må kopiere artikler i et enkelt eksemplar til eget brug, men det er ikke tilladt derudover at kopiere, distribuere eller på anden måde videreudnytte materiale fra Monitormedier uden forudgående aftale herom. Dette gælder også videreformidling på mail eller i anden digital form.

  Om Monitormedier A/S

  Monitormedier A/S er et selvstændigt selskab ejet af Politiken.

  CVR-nummer: 26019494

  Adresse:

  Monitormedier A/S

  Rådhuspladsen 37

  1785 Kbh. V


  Monitormedier A/S udgiver Skolemonitor, Byrummonitor, Sundhedsmonitor, Klimamonitor og Kulturmonitor.